Az elnökség sajtóképei

A Continental elnökségi tagjainak aktuális sajtóképei.

Használati tanács: Az itt felkínált összes fényképet újságírók és a média képviselői a forrás megadásával felhasználhatják szerkesztőségi célokra a Continental vállalattal kapcsolatos tudósításokkal összefüggésben. Ha a képi anyagot más összefüggésben szeretné használni, mint például reklámkatalógusokban, internetes megjelenésekben vagy egyéb kereskedelmi használatra, akkor forduljon hozzánk (e-mail: media@conti.de). A képi anyag felhasználása esetén a következő forrást adja meg: „Fénykép: Continental AG”. Köszönjük.

Nikolai Setzer

Az igazgatóság elnöke, Az Automotive Board elnöke

Wolfgang Schäfer

Az igazgatóság tagja, Pénzügy, Kontrolling, Megfelelőség, Jog és IT, kinevezve 2019. decemberig.

Dr. Ariane Reinhart

Az igazgatóság tagja, Emberi kapcsolatok, munkakapcsolatok igazgató, Fenntarthatóság.

Philip Nelles

Az igazgatóság tagja, ContiTech divízió.

Christian Kötz

Az igazgatóság tagja, Gumiabroncs részleg, Konszern beszerzés.

Frank Jourdan

Az igazgatóság tagja, Alváz és biztonság divízió.

Helmut Matschi

Az igazgatóság tagja, Interior divízió.