Ismerkedjen meg a Continental Vállalat legfrissebb sajtóközleményeivel.

Áttekintés
      Sajtókapcsolatok

2022. május 12.

Harmadszor is az Év gyára a budapesti Continental – összesített első helyezés és négy kategóriagyőzelem az idei mérleg

Budapest, 2022. május 12. - A Continental technológiai vállalat hazai, Continental Automotive Hungary Kft.-jének budapesti gyára harmadik alkalommal nyerte meg az „Év Gyára 2021” díjat nagyvállalati, 15 milliárd éves nettó árbevétel feletti vállalatok kategóriájában. Az összetett díj mellett a következő négy kategóriában is az élen végzett a Continental Automotive Hungary Kft., úgy mint a Legjobb menedzsment folyamatok, Legeredményesebb gyártástámogató, az Ipar 4.0 és az Energiahatékonyság kategóriákban.

Az Év Gyára megmérettetést a Gyártástrend magazint is kiadó PPH Média már nyolcadik éve szervezi meg, hogy bemutassa a legjobb iparági gyakorlatokat. Komoly szakmai munka és részletes helyszíni audit folyamat során mérik fel az adott kategóriákban induló vállalatokat, így az Év gyára díjjal mérhető és objektív szempontok alapján értékelik a kiemelkedő teljesítményeket.

„A csúcstechnológia alkalmazásának és a munkatársaink elkötelezettségének köszönhetjük, hogy az idei évben már harmadszor kaptuk meg az Év gyára elismerést. Méghozzá az eddigi saját és abszolút rekordnak számító négy kategóriagyőzelem mellett. Annak a ténye, hogy az elmúlt négy évben az élen vagyunk az Év gyára magas szakmai színvonalú megmérettetésében azt jelenti, hogy a célirányosan befektetett munka meghozza az eredményét. Köszönetemet fejezem ki minden munkatársunknak és partnerünknek, akik hozzájárultak a budapesti Continental gyár fejlődéséhez. Számítunk a jövőben is az együttműködésetekre, megyünk tovább az úton, hogy nemzetközi szinten is versenyképes és fenntartható legyen a működésünk” - értékelt Dr. Keszte Róbert, a Continental Automotive Hungary Kft. budapesti gyárának ügyvezető igazgatója.

A Continental Budapesten a jövő mobilitása számára az önvezető, internetre csatlakozó és elektromosan meghajtott járművek legfontosabb komponenseinek előállítása történik. A gyár innovatív és csúcstechnológiákat alkalmazó gyártási megoldásait, kimagasló eredményeit az elmúlt években is többször elismerték. Elnyerte 2019-ben az Év Gyára fődíjat, mert a „Legjobb termelő“, az „Ipar 4.0”, illetve az „Energiahatékonyság” kategóriában is az első helyen végzett, majd 2020-ban a Legjobb termelő vállalat kategória címet kapta. A 2021-es évben ismét három kategória győzelemmel, a „Legjobb termelő“, az „Ipar 4.0”, illetve az „Energiahatékonyság” területeken az első helyen szerepelt, illetve az összesített, az Év Gyára díjat is megkapta.

Elérhető dokumentumok