2019. március 04.

A CrimpIQ felhőalapú ipari megoldás időt és pénzt spórol meg a hidraulikus és ipari tömlők vásárlóinak

• Európai premier: a hidraulikus és ipari tömlő piacokra szánt okos krimpelőgép csökkenti a költséges állásidőt
      • Illesztési megoldások a digitális korban: a CrimpCloud kapcsolódási platform a legújabb specifikációkkal és frissítésekkel szolgál, valamint lehetővé teszi a távoli karbantartást

Budapest, 2019. március 4. - A Continental technológiai vállalat egy új, okos krimpelőgépet dob piacra hidraulikus és ipari tömlők számára. A CrimpIQ vezérlő az európai közönség számára először a Hannover Messe kiállításon volt megtekinthető. A krimpelőgép lehetővé teszi a távoli karbantartást, valamint a frissítések betöltését is, így a vásárlók nagy mennyiségű időt és pénzt spórolhatnak meg. A költséges állásidő csökken, a hatékonyság, biztonság, minőség és gyorsaság pedig növekszik. Mindemellett pedig a teljes krimpelő folyamat egy biztonságosan védett weboldalon keresztül figyelemmel is követhető.

A krimpelő vezérlő a digitális korszak megoldása az illesztési műveletekre. A felhasználók a helyes specifikációkat egy érintőképernyős interfészen egyszerűen választhatják ki. A vásárlók használhatják arra is, hogy tárolják a beállításaikat, elérjék a technikai támogatást, vagy biztonsági mentést készítsenek adataikról a megbízható felhőben.

A CrimpCloud, a Continental felhő alapú kapcsolódási platformja közvetlen kapcsolatban áll a CrimpIQ-val. Nem csak szoftverfrissítésekkel, a legújabb krimpelő specifikációkkal és teljes biztonsági mentéssel szolgál, de azt is lehetővé teszi, hogy a múlt során rögzített adatokat távolról is el lehessen érni.

Ahol a gumi és a digitalizáció összeér

A CrimpIQ vezérlő egy modern példa arra, hogyan jár kéz a kézben a gumi iránti szakértelem és a szoftver know-how a Continentalnál. „Az új krimpelő vezérlő megérkezésével az összeállítási folyamat - ami hagyományosan egy teljesen manuális művelet - belépett a 21. századba.” - mondja Andreas Gerstenberger, a Continental ipari folyadékokat érintő megoldások üzletágának globális felelőse. „A CrimpIQ vezérlő ugyanolyan hatással lesz a tömlőiparra, mint amilyen változást az okostelefonok hoztak a mindennapi életünkben.”

Azonnali előnyök

A CrimpIQ egy felhasználóbarát, nagyfelbontású 10 inches érintőképernyős interfésszel rendelkezik, és egyszerű működésével segítséget nyújt a felhasználónak a specifikációk, megjegyzések, és a releváns krimpeléssel kapcsolatos instrukciók közti tájékozódásban. A MyCrimp appal való teljes integráció biztosítja azt, hogy a krimpelési specifikációk mindig frissek legyenek, a CrimpCloud integráció pedig szoftverfrissítést és biztonsági mentést tesz lehetővé. A preferált konfigurációk, kedvencek, és felhasználói beállítások mentésre és biztonságos tárolásra kerülnek a felhőben. A technikai támogatást maga az applikáció nyújtja, a gépet érintő teljesítményi és karbantartási tervek pedig könnyedén nyomon követhetőek. A technológia folyamatos finomhangolás alatt áll, és a felhasználók közreműködésével válik egyre fejlettebbé, akik akkor adhatnak hozzá új funkciókat és megoldásokat, amikor csak akarnak.

Elérhető dokumentumok