2019. augusztus 27.

Példamutató együttműködési megállapodást írt alá a Continental a Debreceni Szakképzési centrummal

Debrecen, 2019. augusztus 27. - Az ünnepélyes keretek között aláírt megállapodás értelmében a Continental Powertrain Hungary Kft. debreceni gyára 2019 szeptemberétől csatlakozik a Debreceni Szakképzési Centrum duális képzéseihez, melynek célja, hogy a jövő szakemberei az elméleti tudás megszerzése mellett a Continental-specifikus gyártási folyamatokkal is megismerkedjenek.

A Continental technológiai vállalat ehhez biztosítja a gyakorlati helyet a tanulóknak, továbbá oktatási centrumunkban az ipar 4.0 keretein belül a technológiai tudásháttér megosztását.

A vállalat egyetért a Debreceni Szakképzési Centrum azon törekvésével, miszerint növelni kell a szakképzési oktatás színvonalát és vonzerejét, ezért hozzájárul az érintett Szakképzési intézmények és képzések népszerűsítéséhez.

Elérhető dokumentumok