2019. május 10.

A budapesti Continental nyerte el az Év Gyára 2018 díjat

Budapest, 2019. május 10. - A GyártásTrend Magazint is kiadó PPH Media kihirdette az „Év Gyára 2018” verseny győzteseit. Az autóipari beszállító, a budapesti Continental Automotive Hungary Kft. nyerte el a 10 milliárd forint feletti éves nettó árbevétel kategóriában az „Év Gyára 2018” díjat.

Az Év Gyára versenyt negyedik alkalommal hirdette meg a GyártásTrend Magazin, és az azt kiadó PPH Media, a versenyidőszak fél évet ölelt fel. Összesen 9 meghirdetett kategóriában pályázhatott minden hazai termelőüzemmel rendelkező cég, az összetett Év Gyára díjat pedig az a vállalat nyerhette el, amely több kategóriában pályázott, és legalább az egyikben az első helyen végzett.

Az Év Gyára elismerő címet az idén első alaklommal pályázó Continental Automotive Hungary Kft. budapesti gyára nyerte el a 10 milliárd forint feletti éves nettó árbevétel kategóriában. A díjat a német technológiai vállalat budapesti gyárának ügyvezető igazgatója, Dr. Keszte Róbert vett át.

Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy három csoportban is az első helyre kerültünk, emellett pedig hatalmas szakmai elismerés, hogy az összetett kategóriában is mi bizonyultunk a legjobbnak. Budapesti gyárunkban az Ipar 4.0 leginnovatívabb megoldásait alkalmazzuk, és ez a díj azt erősíti meg, hogy jó úton járunk.

- mondta el a Continental Automotive Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. A hazánkban tíz lokációval rendelkező vállalat budapesti gyárát a „Legjobb termelő”, az „Ipar 4.0”, illetve az „Energiahatékonyság” csoportban is az első helyre sorolta a szakmai zsűri!

Elérhető dokumentumok