2020. március 20.

Információ a Koronavírus hatásáról a Continentalnál

A koronavírus megjelenése óta figyelmünk középpontjában alkalmazottaink egészsége, illetve az ellátási láncaink fenntartása áll.

Korlátoztuk az üzleti utazásainkat. Csak olyan egyedi esetekben engedélyezett az üzleti célú utazás, amelyek elengedhetetlenek, és külön engedélyezésre kerültek. Kockázatos területekre az utazás nem megengedett.

Támogatást nyújtunk a vírus által érintett telephelyeinknek, például védőfelszereléssel látjuk el munkatársainkat, ahol csak lehetséges.

Emellett lehetővé tettük a mobil munkavégzést azokban az országokban, ahol a vírus a leginkább jelen van.

A munkatársaink védelmében és a vásárlóink megváltozott igényeihez igazodva, illetve ügyfeleinkkel és beszállítóinkkal egyeztetve fokozatosan módosítjuk a termelésünket is a világ minden táján lévő egységeinkben, így van, ahol átmenetileg teljesen felfüggesztjük a gyártást.

A jelenleg meghozott intézkedések a piacokon és az országokban lévő konkrét helyzetekre irányulnak, éppen ezért az adott hatóságok által meghatározott speciális feltételek és vonatkozó szabályozások hatásköre alatt értendőek.

Az eddig meghozott intézkedésekkel elsősorban a vírus által érintett területeken található gyárainkban és telephelyeinken dolgozó munkatársainkat szeretnénk megvédeni. Ezzel egyúttal mi is hozzájárulunk ahhoz, hogy megakadályozzuk a vírus további terjedését.

Az intézkedéseinkkel emellett a kiadásaink szerkezetét is igazítjuk arra a szintre, amit a vásárlóink megrendeléseinek erős visszaesése hoz magával. A jelenlegi extrém kihívásokkal teli piaci környezet tükrében így biztosítjuk a cselekvőképességünket.

Bízunk abban, hogy mindenki megérti, jelenleg nem tudunk ennél több részletet adni az érintett gyárakról, vagy az intézkedések időtartamáról. A tervezéseink során mindenről időben tájékoztatni fogunk mindenkit.

Kérjük megértésüket abban is, hogy jelenleg nem tudunk adatokat szolgáltatni a költségeket és a helyzet tovább gyűrűző hatását tekintve, mivel ezek előre nem láthatóak ebben a pillanatban.