2019. október 01.

Adorján Zoltán követi Jókay Lászlót a nyíregyházi Continental ügyvezetői pozíciójában 2019. októberétől

Nyíregyháza, 2019. október 1. - A Continental technológiai vállalat vezetése Adorján Zoltánt bízza meg a ContiTech Magyarország Kft. ügyvezetési feladatainak ellátásával 2019. október 1-től.

A német technológiai vállalat nyíregyházi gyárát az utóbbi több mint 20 évben Jókay László ügyvezető irányította, aki már közel 40 éve dolgozik a cégnél, ahonnan most nyugdíjba megy.

A munkatársak, a Continental hazai és nemzetközi köreiben is úgy ismerik Jókay Lászlót, mint az emberközpontú vezetőt, aki évtizedeken keresztül úgy vezette sikeresen a gyárat, hogy közben egy fenntartható és értékalapú vállalati kultúrát épített. Mindezt igazolják az évente megrendezett munkatársak elégedettségi felmérésének eredményei, a stabil és az utóbbi években is növekvő üzletvitel és az elkötelezett helyi munkatársi közösség. Ezt az értéket építette Jókay úr útmutatásával a nyíregyházi Continental, melynek az új ügyvezető, Adorján Zoltán is immár 22 éve a tagja.

Adorján Zoltán első munkahelye a ContiTech Magyarország Kft., ahová 1997-ben fordítóként érkezett tanári diplomával. A 2000-es évek elején közgazdász végzettséget is szerzett és értékesítési, logisztikai és beszerzési munkakörökben folyamatosan kapott új megbízásokat és feladatokat, mivel jól teljesített és nyitott volt a fejlődésre. A Continental belső, nemzetközi képzésein szerzett ismereteket és tapasztalatokat, jelentkezett fiatal tehetségeknek szóló tréningekre, majd később több szintű menedzsment programban vett részt.

Szorgalmának, tehetségének és érdeklődésének az eredményeként nemzetközi projektekre hívták meg. 2005-től már a teljes logisztikai és beszerzési területet vezette Nyíregyházán és 2014-től ügyvezető igazgató helyettesi feladatokat is ellátott, majd a Continental veszprémi gyárába kérték fel 2017-2019 között logisztikai igazgatónak.

A nyíregyházi ügyvezetői pozíciót 2019-ben megpályázta, mely feladat ellátására a széles körű szakmai és nemzetközi tapasztalata alapján őt választotta a Continental vezetése.

Múlt nélkül nincs jövő. Mi, a ContiTech Magyarország Kft.-nél egy elkötelezett és elismert csapattal tekinthetünk a jövő kihívásai elé, közösen képesek vagyunk a vállalat és a munkatársak számára értéket teremteni a jövőben is. Az előző évtizedek kiemelkedő eredményeit, az emberközpontú vállalati kultúrát szeretném ötvözni a professzionális autóipari üzleti gyakorlattal, mely teljesítményorientált és hatékony működéssel hosszú távon biztosíthatja vállalatunk sikerességét

- mondta Adorján Zoltán, a ContiTech Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

Elérhető dokumentumok