Szerethető Munkahelyek Díj 2020
      2020. november 20.

Az idei évben is a Szerethető Munkahelyek között a Continental!

Budapest, 2020. november 20. - A Dreamjo.bs az idei évben is meghirdette a Szerethető Munkahelyek Díjat, hogy megtalálják Magyarország legvonzóbb munkahelyeit.

Az elmúlt években is több száz hazai munkáltatót megmozgató versenynek idén országszerte közel 1.100 hazai és erdélyi vállalat indult neki, arról pedig, hogy közülük melyek kerüljenek a TOP 135 közé, több tízezer szavazat döntött!

A megmérettetésben részt vevő a cégek közül a Continentalt immár harmadik egymást követő évben ismét Szerethető Munkahelynek választották nagyvállalati kategóriában a szavazók véleménye alapján.

Bizalom, cselekvés szabadsága, versenyszellem és egymásért. Ez a Continental négy vállalati alapértéke, melyeket munkatársaink is sajátjuknak éreznek a mindennapokban. Meggyőződésünk, hogy csak ilyen értékek által formált környezetben lehet létfontosságú és úttörő jelentőségű szolgáltatásokon, megoldásokon keresztül értéket létrehozni. Az idei évben az „egymásért” értékünk megmutatja igazi erejét, hiszen eddig nem tapasztalt kihívással kell együtt megküzdenünk, amelyet világszerte jelen lévő pandémia idézett elő.

Köszönjük munkatársainknak, hogy vigyázunk egymás egészségére és összefogunk a nehéz időkben is!

Elérhető dokumentumok