2019. november 21.

A Continentalnál szeretnének dolgozni a legtöbben a Dreamjo.bs felmérése szerint!

Budapest, 2019. november 21. - A Dreamjo.bs harmadszorra is meghirdette a Szerethető Munkahelyek Díjat, hogy megtalálják Magyarország legvonzóbb munkahelyeit.

A tavaly is több száz indulót megmozgató versenynek idén országszerte közel 700 vállalat indult neki, arról pedig, hogy közülük melyek kerüljenek a TOP 125 közé, több tízezer szavazat döntött! Ezek között a cégek közül szakmai zsűri ítélte oda az idei HR és Employer Branding szakmai különdíjakat Mikro-, Kis-, Közép-, és Nagyvállalati kategóriákban.

A legtöbb „dolgoznék itt” szavazatot gyűjtő nagyvállalati induló a Continental lett, így hazánkban az idei évben a technológiai vállalat kapta a „Szerethető Munkahelyek Díj 2019” különdíját!

A díjat Sarah Frachet országos HR igazgató és Kövér Dávid országos Employer Branding vezető vette át a Continental részéről.

Sok apró részlet befolyásolja a munkatársak munkahelyéhez való viszonyát és elköteleződését. Tudjuk, hogy szívesebben maradnak, ha magukénak érzik a célt, büszkék lehetnek munkájukra és egy csapat tagjának érzik magukat. Köszönjük minden munkatársunknak a hozzájárulást, hogy ezzel az újabb elismeréssel kaptunk visszajelzést arra, hogy jó úton haladunk!

– tette hozzá Sarah Frachet országos HR vezető.

Elérhető dokumentumok