2020. szeptember 18.

Veszprémi Continental Tesztpálya hivatalos, virtuális megnyitó ünnepség

Veszprém, 2020. szeptember 18. - A veszprémi Continental Automotive Hungary Kft. kutatás- fejlesztési központja beruházást hajtott végre a járműdinamikai tesztpályájának átépítésével. A beruházási döntést az önvezető autózás és az internetre csatlakozó járművek iránti piaci igények hívták életre, melynek eredményeként a vállalat versenyképessége és a régióban meghatározó fejlesztői szerepe is erősödik.

Az esemény a Continental gyárában úgynevezett hibrid rendezvényként kerül megszervezésre, miszerint személyesen egy rendkívül szűk kör vesz részt, egyúttal az érdeklődők online felületen követhetik élőben 09:30 órai kezdettel. Az eseményen beszédet mond Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Pápai Tamás, a veszprémi Continental Automotive Hungary Kft. ügyvezető igazgatója, illetve Pék Zoltán, a veszprémi Continental Automotive Hungary Kft. Fejlesztési Központ vezetője.

Bővebben a programról és az élő közvetítés link.