2020. július 07.

A Continental elnyerte a Magyar PR Szövetség Employer Branding Award 2019 különdíját

Budapest, 2020 július 7. - A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) virtuális díjátadó ünnepségen jelentette be az Employer Branding 2019 díjazottakat.

A független zsűri döntése alapján a Continental budaörsi irodája, a Continental Hungaria Kft. elnyerte a Magyar Public Relations Szövetség által meghirdetett Employer Branding 2019. megmérettetés különdíját a közepes méretű vállalatok kategóriájában, a „ContiCafe” elnevezésű belső aktivitást bemutató pályamunkájával.

A ContiCafe a tabu témák ledöntéséről szól egy szervezeten belül. Hiszünk benne, hogy egy kreatív tér teremtésével a szőnyeg alá söpört problémák megbeszélhetők. Sok diszfunkcionális energia működik egy szervezetben, mely csökkenti a teljesítményt. A célunk nem kisebb volt, mint csökkenteni ezeket a negatív energiákat egy őszinte, nyitott szervezeten belüli párbeszéddel.

Mindenekelőtt köszönetet szeretnék mondani kollégáimnak, mert mindig nyitottak és aktívak, hogy együttműködjenek olyan belső tevékenységekben, mint a ContiCafe és hasonló kezdeményezések. Ez a szervezetünk fejlődésének egyik kulcsa annak érdekében, hogy továbbra is sikeres és fenntartható maradjon. Az is fontos, hogy vállalati kultúránk és vezetői filozófiánk támogató azon befektetések vonatkozásában, hogy időt és erőfeszítést tegyünk a szervezeti és személyes fejlesztésekbe. A kollégáink a vállalat értékei, és az értékek értékeket teremtenek.

- tette hozzá Kapin Krisztina, a budaörsi Continental Hungaria Kft. HR vezetője.

Elérhető dokumentumok