Sajtóközlemény
      2022. május 30.

A Continental budapesti munkatársai önkéntes felajánlást tettek a SUHANJ! Alapítványnak

• 1.300.000 forint értékű ajándékutalványt ajánlottak fel a Continental budapesti munkatársai a SUHANJ! Alapítvány számára
      • Az esélyegyenlőségért: a technológiai vállalat hazánkban is elkötelezett az értékek sokszínűsége mellett
      • A Continental a tavalyi év óta együttműködik a SUHANJ! alapítvánnyal, hogy a mozgásukban akadályozott embertársakat is bevonják a mozgásba

Budapest, 2022. május 18. - Az esélyegyenlőség fontosságának hangsúlyozása és a munkatársak egészséges életmódjának támogatása céljából a tavalyi évtől kezdve a Continental együttműködik a SUHANJ! Alapítvánnyal. A kooperáció részeként a technológiai vállalat fővárosi munkatársai 1.300.000 forint értékű ajándékutalványt ajánlottak fel az alapítványnak.

A SUHANJ! Alapítvány 2010 óta osztja meg a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társaival, munkájukban partnerként pedig a Continental is részt vesz. „Vállalatunknál kiemelt szerepe van a diverzitásnak, azon belül az esélyegyenlőség biztosításának. A hazai cégeink helyi társadalmi felelősségvállalása mellett munkatársainknak az egyik igénye, hogy országosan is tettekben jelenjen meg az elkötelezettségünk a társadalmilag is fontos ügyekben. Büszkék vagyunk munkatársaink kezdeményezésére, melynek köszönhetően 1.300.000 forint értékű ajándékutalványt adhatunk át a SUHANJ! Alapítványnak, ezzel is támogatva a munkájukat” – mondta el Dr. Keszte Róbert a budapesti Continental ügyvezető igazgatója.

A SUHANJ! Alapítvány elkötelezett önkéntesek és amatőr sportolók közösségéből álló mozgalom. Rendszeres sportprogramokat szervez látás- és mozgássérült, valamint értelmileg akadályozott emberek számára. „Nagy örömmel vettük a Continental munkatársai által felajánlott ajándékutalványokat, melyekből a SUHANJ! ingyenes szabadtéri közösségi edzéseihez és hazánk első teljes mértékben akadálymentes edzőtermébe, a SUHANJ! Fitnessbe fogunk belőle sporteszközöket vásárolni” – mondta el Gusztos Péter, a SUHANJ! Alapítvány társalapítója és kuratóriumi elnöke.

„Az utalványokat ezen felül a fogyatékkal élő gyermekek rendszeres sportolását biztosító SUHANJ! Kölykök programban, illetve az ukrajnai háború elől menekült gyermekeknek szervezett napköziben élelmiszer vásárlására és jótékonysági futóversenyeinkhez frissítő beszerzésére fordítjuk” – tette hozzá az alapítvány társalapítója.

Elérhető dokumentumok