Návrhy
      Zpráva
      28. února 2019

Tomáš Vondrák je prvním českým ředitelem Continentalu v Brandýse nad Labem

Brandýs nad Labem, 28. února 2019 – Společnost Continental Automotive Czech Republic jmenovala nového ředitele dvou výrobních závodů v Brandýse nad Labem. K 1. březnu se jím stává Tomáš Vondrák, který střídá Bernda Kappa. Je prvním Čechem v čele firmy, která patří celosvětově mezi největší elektronické závody Continental Automotive a je jedním z největších zaměstnavatelů ve Středočeském kraji.

​​​​​​​Tomáš Vondrák pracoval v brandýském závodě od roku 2006, kdy nastoupil do oddělení Business Development a byl zodpovědný za řízení vývojových projektů. V září 2009 se stal manažerem oddělení náběhu nových produktů v jedné z výrobních divizí. Čtyři a půl roku působil v Continentalu v Německu, kde zodpovídal za globální řízení kvality dodavatelů pro obchodní jednotku Infotainment & Connectivity. Následně rok a půl v mexickém závodě firmy stejnou obchodní jednotku vedl. Do Brandýsa se vrátil na začátku roku 2017 na pozici manažera výrobní divize pro multimedia a telematiku.

Jeho předchůdce Bernd Kapp se po třech letech ve funkci ředitele vrací zpět do Německa, kde převezme zodpovědnost za vedení dodavatelské kvality v rámci oddělení nákupu divize Powertrain.

Continental Automotive Czech Republic v Brandýse nad Labem vyrábí autorádia, multimediální systémy a jejich přední displeje, palubní přístroje, ovládací panely klimatizací, telematiku, eCall systémy a také řídící jednotky palivových systémů. Mezi zákazníky firmy patří největší světové automobilky, takže s jejími výrobky se můžete setkat ve značkách jako VW, PSA, Daimler, Renault, Fiat, Toyota a řadě dalších.

Dostupné dokumenty

Zobrazit více Zobrazit méně