Návrhy
    Přejděte přímo na
      Zpráva
      01. března 2017

Uznání po celém světě: Continental umožňuje zaměstnancům podílet se na zisku podniku ve výši 150 milionů eur

• Ředitelka lidských zdrojů Dr. Reinhartová: „Každý den je výsledkem pracovního nasazení všech našich zaměstnanců na celém světě.“
      • Podíl na zisku za obchodní rok 2016 bude vyplacen v dubnu.

Hannover, 1. března 2017. Technologický leader Continental odměňuje výkon svých zaměstnanců na celém světě. Za obchodní rok 2016 vyplatí podnik zaměstnancům podle předpokladů 150 milionů eur.

„Každý den je výsledkem pracovního úsilí našichzaměstnanců na celém světě. Podíl na zisku oceňuje jejich vysoké nasazení a jejich příspěvek k vytváření hodnoty naší společnosti. Tímto bonusem navíc v souladu s našimi firemními hodnotami vyjadřujeme naši soudržnost napříč kulturními hranicemi i organizačními jednotkami,“ vysvětlila ředitelka lidských zdrojů společnosti Continental Dr. Ariane Reinhartová.

Podíl zaměstnanců na zisku firmy se opírá o vytváření hodnoty. Výše částky se může v jednotlivých zemích lišit, zohledňují se právní popřípadě smluvní předpisy stejně jako mzdová úroveň v dané lokalitě. Podle země působnosti bude tedy zaměstnancům vyplacena částka ve výši zhruba 1 050 eur, nebo 520 eur.

Suma, kterou zaměstnanci obdrží, je nižší než v předchozím roce. Důvodem je nižší finanční zhodnocení firmy, které bylo způsobeno několika navzájem nezávislými skutečnostmi v obchodním roce 2016. Zároveň stoupl počet zaměstnanců oprávněných k výplatě podílu.

Dostupné dokumenty

Zobrazit více Zobrazit méně