Suggestions
  Go directly to

   Rad u R&D centru kompanije Continental

   U okviru naših projekata razvijamo širok spektar proizvoda kao što su instrument table, radari, kamere, kontrolne jedinice za daljinsko praćenje pozicije i parametara vozila, pristupni sistemi zasnovani na pristupu vozilu pomoću pametnih telefona ili daljinskog otključavanja, upravljački sklop za kontrolu električnih sistema u vozilu, infrastruktura web baziranog servisa, mobilne aplikacije i glavni inovativni projekat za visoko autonomnu vožnju.

   U nastavku možeš pročitati šta je ono što naši zaposleni imaju da kažu o svom radu i radnom okruženju:

   5 GODINA VOĐA GRUPE ZA KVALITET U R&D CENTRU KOMPANIJE CONTINENTAL

   Biti deo ove kompanije pet godina značilo mi je mnogo više od samo profesionalnog angažmana. Bio sam svedok neverovatnog rasta i razvoja kako kompanije, tako i grupe koji vodim, ali i sebe lično.  Ova petogodišnjica nije samo moj jubilej, već i zajednicki jublijej grupe za kvalitet, jer sve sto smo do sada postilgi, jeste rezultat  neverovatnog timskog rada u jednom okruženju  baziranom na poverenju, otvorenosti, deljenju znanja i podrške jedni drugima. I upravo to okruženje, kako u grupi tako i u kompaniji je ono sto me najviše pokreće i dalje i inspiriše. 

   Nastavljamo zajedno graditi budućnost i ostvarivati ciljeve koje smo postavili. Uveren sam da nas čekaju još mnogi sjajni uspesi koje ćemo postići zajedno!