Suggestions
  Go directly to

   Continental Veliki Crljeni

   O nama

   Fabrika Kolubara Univerzal, osnovana je davne 1963. godine, a deo Continental-a postala je 2009. godine kao njegova prva akvizicija u Srbiji. Fabrika posluje u sastavu ContiTech divizije i pripada poslovnoj jedinici Transportna rešanja, sa sedištem u Velikim Crljenima, u blizini Lazarevca. Glavni proizvodi kompanije su transportne trake za rudarsku indistriju, kao i tehnički proizvodi od gume.

   Pored proizvodnog programa, Continental u Velikim Crljenima razvio je servis za pružanje usluga reparacije transportnih traka. Naši kupci se nalaze u zemljama Jugoistočne Evrope i šire. Fabrika trenutno zapošljava oko 180 zaposlenih.

   Proces regrutacije i selekcije

   Kako izgleda jedan prosečan proces regrutacije i selekcije.

   Sa tobom delimo informacije i savete o našem procesu regrutacije i selekcije.

   Oglas

   Naš proces regrutacije i selekcije započinje otvorenom pozicijom, nakon čega se kreira i postavlja oglas i započinje prikupljanje prijava kandidata.

   Zahvalnica

   Nakon što se prijaviš obaveštićemo te da smo dobili tvoju prijavu u vidu zahvalnice, a potom i o statusu te prijave u skladu sa trenutnom fazom procesa selekcije.

   Selekcija kandidata

   Prvi korak u selekciji je pregled svih pristiglih biografija. Nakon toga sledi intervju sa predstavnikom sektora za ljudske resurse i na samom kraju testiranje i finalni intervju koji podrazumeva i prisustvo budućeg neposrednog rukovodioca.

   Zakazivanje intervjua i testiranje

   Kada zakazujemo testiranje i intervjue, pre svega se trudimo da ti ponudimo više termina i da budemo fleksibilni, kako bismo pronašli najbolje rešenje i omogućili ti da prisustvuješ intervju ili testiranju, bez ometanja dnevnih obaveza i velikog prilagođavanja tvog rasporeda.

   Odabir kandidata

   U proseku proces selekcije traje oko 6 nedelja. Na potencijalni produžetak trajanja procesa selekcije najčešće mogu da utiču broj prijavljenih kandidata, njihova raspoloživost, ili neke od nepredviđenih internih aktivnosti u kompaniji. U tom slučaju se trudimo da te uvek obavestimo o potencijalnom odlaganju ili produžetku procesa.

   Odgovor

   Uvek odgovaramo na sve prijave koje pristignu za neku poziciju za posao. Svi kandidati dobiju tačnu informaciju o konačnom ishodu procesa.