Sugestii
      Știri
      24 martie 2022

Noul Mercedes EQA complet electric echipat cu anvelope Continental

• Continental primește aprobarea OEM pentru EcoContact 6 și WinterContact TS 850 P
      • Cu rezistența lor scăzută la rulare, ambele linii de anvelope sunt proiectate pentru distanțe lungi de parcurgere, intervale scurte de frânare și kilometraj excelent
      • Cele două modele au tehnologie runflat pentru o mai mare siguranță în caz de pană
      • Ambele modele sunt produse și în fabrica din Timișoara

Hanovra, Timișoara, 24 martie 2022. Mercedes a optat pentru produse premium de la Continental pentru a echipa noul său SUV complet electric din familia EQ. Noul EQA va ieși din fabrică pe anvelopele EcoContact 6 cu dimensiuni cuprinse între 18 și 20 de inci, în funcție de caracteristicile mașinii. Mercedes oferă din fabrică, de asemenea, o anvelopă de iarnă care conferă o siguranță ridicată: WinterContact TS 850 P.

Continental a redus rezistența la rulare a lui EcoContact 6 cu 15% în comparație cu modelul anterior. Un amestec special de cauciuc, optimizat pentru rezistență scăzută la rulare, reduce deformarea anvelopelor cauzate de sarcinile grele în timpul șofatului. Rezistența la rulare mai mică înseamnă un consum mai mic de energie. Pentru vehiculele electrice, acest lucru poate crește autonomia cu trei până la patru procente. Anvelopele eficiente ale Continental au, de asemenea, o distanță scurtă de frânare și o stabilitate excelentă în viraje chiar și la viteze mari, plus un kilometraj foarte bun.

Cele două modele de anvelope sunt produse și în fabrica din Timișoara. Compania produce o gamă largă de anvelope, de la 13 la 20 inci, anvelope Ultra High Performance (UHP), anvelope inovatoare pentru mașini electrice, precum și anvelope pentru vehicule utilitare ușoare, iar EcoContact 6 și WinterContact TS 850 P se numără printre modele fabricate aici. În 20 de ani de activitate în România, Continental Anvelope Timișoara a produs și livrat clienților săi din întreaga lume peste 250 de milioane de anvelope.

Clienții Mercedes EQA pot opta și pentru anvelope de iarnă potrivite chiar atunci când își plasează comenzile. În acest caz, Continental oferă WinterContact TS 850 P. Banda de rulare are numeroase blocuri și lame longitudinale și oferă, astfel, tracțiune îmbunătățită și distanțe scurte de frânare pe zăpadă și suprafețe umede.

Anvelope Continental cu tehnologie runflat pentru o conducere continuă în siguranță

WinterContact TS 850 P pentru Mercedes EQA vine ca standard cu tehnologia Continental runflat, care este disponibilă și pentru EcoContact 6 în mod opțional. În cazul deteriorării anvelopei, această tehnologie previne blocarea flancului între drum și jantă, caz în care anvelopa poate aluneca. Astfel, șoferii pot continua drumul până la 80 de kilometri pentru a ajunge la un atelier.

În plus, Continental oferă și o gamă largă de anvelope de schimb de vară, iarnă și toate anotimpurile în multe țări. Acestea includ diverse modele de anvelope care au câștigat teste, cum ar fi AllSeasonContact.

Producătorii de automobile din întreaga lume se bazează pe Continental ca producător de anvelope de top. Aproape fiecare al treilea vehicul din producția europeană iese din fabrică cu anvelope Continental. Continental livrează anvelope din fabrică pentru șase dintre cei mai de succes zece producători de vehicule electrice din lume.

Următoarele produse și dimensiuni au fost aprobate pentru Mercedes EQA ca echipament standard în mai multe țări:

EcoContact 6, 235/55 R18 104T; 235/50 R19 103T; 235/45 R20 100T

WinterContact TS 850 P, 215/60 R18 102T

Documente disponibile

Miodrag Hojda

Purtător de cuvânt Continental România

Henry Schniewind

Ofiţer de presă al Departamentului economic şi financiar

Afișare mai multe Afișare mai puțineless