Sugestii
    Navigare directă la
      Știri
      11 august 2023

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Iași, 11 august 2023. S.C. CONTINENTAL AUTOMOTIVE ROMANIA S.R.L anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire instalație fotovoltaică pe structură metalică peste locuri de parcare existente din Iași, bd. Poitiers nr. 6, NC 160069” propus a fi amplasat în municipiul Iași, bld. Poitiers nr. 6, CF nr. 160069, judeţul Iaşi.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Iași din Str. Calea Chișinăului nr. 43, Iaşi, şi la sediul S.C. CONTINENTAL AUTOMOTIVE ROMANIA S.R.L, din municipiul Iași, bld. Poitiers nr. 6, judeţul Iași, în zilele de L-J, între orele 8-16:30 și V orele 8-14.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Iași din Str. Calea Chișinăului nr. 43, Iaşi.

În perioada 1999 - 2022 Continental a investit peste 2,2 miliarde de euro în activităţile din România. Toate cele trei domenii de activitate ale companiei sunt reprezentate în România. Continental deţine șase unităţi de producţie și patru centre de inginerie în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab şi Iaşi. Compania are un centru de distribuţie a anvelopelor în București. La finalul anului 2022, Continental avea peste 19.000 de angajaţi, din care peste o treime reprezentată de ingineri și informaticieni și va continua să angajeze în funcție de viitoarele proiecte.

Documente disponibile

Miodrag Hojda