Sugestii
    Navigare directă la
      Știri
      27 aprilie 2022

ANUNŢ PUBLIC privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu

SC Continental  Automotive Products   SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Montarea utilajului Cold Plasma exhaustare Batch Off (sistem de tratare pentru îmbunătățirea calității aerului exhaustat și conexiunile aferente) pe eșafodaj metalic cu acoperiș de protecție la partea superioară, amplasat pe Anexa 2 a Halei 2ˮ.

Proiectul este propus a fi amplasat în Timișoara, strada Avram Imbroane, nr.9,   CF 405040,  nr. cad. 405040 (CF vechi 124197), CF405040-C2, jud. Timiş.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Timiş, municipiul Timişoara, cu sediul la adresa B-dul Liviu Rebreanu nr. 18-18A și la sediul titularului  la adresa Timișoara, strada Avram Imbroane, nr.9,  jud. Timis,  de luni -până joi între orele  8.00 – 16.30 și vineri între orele 8.00 – 14.00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Timiş.

Documente disponibile

Miodrag Hojda

Purtător de cuvânt Continental România

Afișare mai multe Afișare mai puțineless