Sugestii
    Navigare directă la
      Știri

Continental Anvelope achiziționează fosta platformă industrială UMT din Timișoara

• Achiziția de teren permite optimizarea costurilor cu logistica și depozitarea produselor finite
      • Continental a investit peste 460 milioane de euro în fabrica din Timișoara în perioada 1999-2018
      • Compania are peste 2.500 de angajați în unitatea de producție

Timișoara, 25 iulie, 2018. Continental, companie de înaltă tehnologie, a achiziționat 32 de hectare de teren de la grupurile de firme UMT și Prompt, teren care reprezintă majoritatea fostei platforme industriale UMT din Timișoara. Această achiziție de teren va ajuta compania să își extindă capacitatea de depozitare a produsului finit, și să își optimizeze costurile generale de logistică.

Tranzacția a fost finalizată în urma negocierilor între Continental, grupul de firme UMT și Prompt, și compania de consultanță economică și juridică, ABA Consulting.

Continental investește constant în tehnologie pentru îmbunătățirea calității proceselor și produselor sale; în plus, compania se implică permanent în dezvoltarea de noi tehnologii de protecție a mediului, precum și de ergonomie. În cei 18 ani de activitate la Timișoara, Continental a investit peste 460 milioane de euro în fabrica sa de anvelope și a creat peste 2.500 de locuri de muncă. Continental Anvelope Timișoara a produs și livrat, până în prezent, 200 de milioane de anvelope clienților din Europa și din întreaga lume.

În Timișoara, compania produce o gamă largă de anvelope, cu dimensiuni între 13 și 20 de țoli, în linie cu cerințele pieței, incluzând anvelope cu valoare ridicată pentru automobile premium,  anvelope inovatoare pentru automobile electrice, precum și anvelope pentru vehicule comerciale ușoare (VAN).

Documente disponibile

Afișare mai multe Afișare mai puțineless