Sugestii
    Navigare directă la
      Știri
      29 iunie 2021

Continental Anvelope prezintă Informarea Publică referitoare la încadrarea obiectivului în categoria amplasamentelor SEVESO de nivel inferior

Timisoara, 29 iunie 2021. Continental, companie tehnologică, continuă în direcția de a fi în conformitate cu prevederile autorizației de mediu în vigoare. În acest sens, este necesară prezentarea informării publice referitoare la încadrarea obiectivului in categoria amplasamentelor SEVESO de nivel inferior.

Transpusă în legislaţia românească prin HG nr. 804/2007 privind controlul asupra pericolelor de accident major în care sunt implicate substanţe periculoase, modificată şi completată cu HG nr. 79/2009, Directiva „Seveso II” are drept scop prevenirea riscurilor de accidente majore care implică substanţe periculoase, precum şi limitarea consecinţelor unor astfel de accidente nu numai pentru om (aspectele de securitate şi sănătate), dar şi pentru mediu (aspectul de mediu).

Încadrarea Continental Anvelope ca obiectiv SEVESO de nivel inferior este necesară deoarece in cadrul procesului de obtinere a amestecului de cauciuc necesita si utilizarea de peparate chimice incadrate ca si periculoase in fabricarea anvelopelor auto.

Documentul ”Informarea Publică referitoare la încadrarea obiectivului în categoria amplasamentelor SEVESO de nivel inferior” poate fi descărcat de la sectiunea downloads.

Documente disponibile

Afișare mai multe Afișare mai puțineless