Sugestii
    Navigare directă la
      Știri

Continental Anvelope Timisoara a produs anvelopa cu numarul 200 de milioane

• Continental Anvelope Timisoara are 2.500 de angajati si a facut investitii de peste 430 de milioane de euro in 17 ani de activitate
      • Fabrica din Timisoara produce o gama larga de anvelope pentru automobile, vehicule utilitare usoare si autovehicule electrice

Timisoara, 7 septembrie 2017. Continental, unul dintre cei mai mari furnizori internationali de componente auto si principal producator de anvelope la nivel mondial, sarbatoreste astazi producerea anvelopei cu numarul 200 de milioane in Timisoara. Compania marcheaza astfel progresul continuu, precum si succesul investitiei sale in Romania.

”Am evoluat mult in acesti 17 ani de productie. Am inceput ca o fabrica de tip greenfield, am produs prima anvelopa in octombrie 2000, iar acum suntem una din cele mai mari fabrici de anvelope din Continental”, spune directorul general, Sorin Samonid. ”Obiectivul nostru este sa crestem constant productia de anvelope premium si Ultra High Performance (de inalta performanta), care sunt mai complexe si necesita un nivel foarte inalt de expertiza” a completat Samonid.

Anvelopele produse in fabrica din Timisoara contribuie la strategia Vision Zero a companiei. Continental si-a setat un obiectiv ambitios ce trebuie realizat in trei etape succesive: evoluarea de la cei mai buni in franare la zero accidente fatale, zero accidente cu victime si zero accidente.

Gama de anvelope fabricate in capitala Banatului variaza intre 13 si 20 de toli, avand simboluri de viteza pana la rata Y – 300 km/h. Fabrica produce anvelope UHP (Ultra High Performance), anvelope pentru vehicule electrice si pentru vehicule comerciale usoare (VAN).

”Suntem foarte mandri de rezultatul excelent pe care am reusit sa il atingem astazi: 200 de milioane de anvelope produse si livrate din fabrica noastra din Timisoara catre clientii din toata lumea. Doresc sa felicit intreaga echipa a fabricii noastre pentru aceasta reusita si sa le multumesc pentru  pasiunea, devotamentul si entuziasmul cu care au participat la realizarea acestui obiectiv de referinta” a declarat Sorin Samonid, directorul general al fabricii de anvelope Continental din Timisoara.

Documente disponibile

Afișare mai multe Afișare mai puțineless