Sugestii
      30 iunie 2021

Continental furnizează anvelope pentru Ford Mustang Mach-E

• Continental a fost desemnat furnizor original prin modelul PremiumContact 6
      • Prin eficiență, sportivitate și confort, PremiumContact 6 mărește gama de anvelope pentru vehicule electrice

Timișoara, 30 iunie 2021. Continental a primit aprobarea pentru echipamentul original al Ford Mustang Mach-E pentru anvelopa PremiumContact 6. Acest model este special conceput pentru condus sportiv și confortabil, iar în același timp poate crește gama de vehicule electrice datorită rezistenței sale reduse la rulare.

„Furnizorii de vehicule electrice sportive, cum ar fi Ford Mustang Mach-E, apreciază manevrabilitatea bună, precizia direcției și siguranța la viteze mari. În plus, o rezistență la rulare deosebit de scăzută mărește autonomia vehiculului ”, spune Andreas Schlenke, dezvoltator de anvelope la Continental.

„Nu există o singură anvelopă pentru vehiculele complet electrice. Mai degrabă, lucrăm de peste un deceniu pentru a ne dezvolta în continuare portofoliul existent, astfel încât să îndeplinească cerințele tuturor vehiculelor electrice și, în același timp, să poată reduce emisiile vehiculelor cu combustie”, adaugă acesta.

Toate anvelopele furnizate pentru Ford Mustang Mach-E au o clasă de rezistență la rulare A, conform etichetei UE a anvelopelor, cea mai bună valoare din acest domeniu.

PremiumContact 6 este fabricat și în unitatea de producție din Timișoara.

În cei 20 de ani de activitate, Continental Anvelope Timișoara a produs și livrat către clienții săi la nivel global peste 250 milioane de anvelope. Compania produce în capitala Banatului o gamă largă de anvelope pentru automobile și vehicule utilitare ușoare, cu dimensiuni între 13 și 20 de țoli, în linie cu cerințele pieței, incluzând anvelope de înaltă performanță (UHP - Ultra High Performance), anvelope inovatoare pentru automobile electrice, precum și anvelope pentru vehicule comerciale ușoare (VAN).

PremiumContact 6 este special orientată spre modele sedan confortabile și spre mașini sportive și  combină confortul cu răspunsul exact al direcției, siguranța și caracteristicile de mediu. Pentru a ajunge la acest lucru, inginerii au dezvoltat noi compuși, un nou design al anvelopelor, precum și o bandă de rulare care, prin funcționare, oferă confort pasagerilor. Drept urmare, kilometrajul acestui model (în ceea ce privește manevrabilitatea, rezistența la rulare, durata de viață și confortul) a crescut cu până la 15% comparativ cu cel precedent.

Produse și mărimi aprobate

Europa

Continental PremiumContact 6, 225/60/R18 104V XL
      Continental PremiumContact 6, 225/55/R19 103V XL