Sugestii
      Știri

Continental Iasi se extinde

• În 2018 echipa se va mări cu 250 de noi colegi
      • Inginerii și specialiștii IT din Continental Iași lucrează la cele trei megatrenduri ale industriei automotive: conectivitate, electrificare și conducere autonomă

Iași, 23 mai 2018. Continental, lider tehnologic, continuă dezvoltarea echipei din locația Iași. Până la finalul anului sunt disponibile 250 de poziții pentru ingineri și specialiști IT care au posibilitatea de a lucra la cele trei megatrenduri ale industriei automotive: conectivitate, electrificare și conducere autonomă.

Ca urmare a creșterii numărului de angajați, începând cu luna martie, centrul de cercetare și dezvoltare din Iași al companiei tehnologice Continental și-a extins activitatea în cea de-a patra clădire închiriată. În Iași își desfășoară activitatea peste 1.800 angajați.

„Și în 2018 avem în plan dezvoltarea activității și crearea de noi locuri de muncă. În prezent căutăm ingineri cu experiență, specialiști software și hardware, ingineri mecanici și tineri absolvenți ai universităților tehnice pentru cele 250 oportunități de carieră deschise în cadrul organizației noastre”, a declarat Anda Merlușcă, manager resurse umane în cadrul centrului de inginerie al Continental în Iași.

Continental Iași este cel mai mare angajator de absolvenți de studii superioare tehnice din Iași. Pentru următorii ani, este planificată o creștere atât în materie de noi proiecte cât și a numărului de angajați.

„Colegii din Iași reușesc să combine cunoștințele tehnice cu creativitatea și să dezvolte proiecte complete și complexe. Suntem în plin proces de transformare digitală, aici lucrăm cu cele mai noi tehnologii, internet of things, cloud, big data, inteligență artificială, precum și cu tehnologii clasice, embedded. Proiecte precum cruising chauffeur, trained parking, door control unit, faruri inteligente cu tehnologie LED, Automated Driving Control Unit, sisteme multimedia cu funcționalități de top, antene inteligente pentru conectarea la internet ce permit actualizarea automată over-the-air a software-ului din mașină, sisteme de control a motorului termic sau sisteme de stabilizare a rețelei de 12V ne-au poziționat ca un angajator atractiv în industria automotive”, a explicat Marian Petrescu, directorul centrului de cercetare și dezvoltare din Iași.

Pentru a acoperi nevoile de dezvoltare ale companiei, în viitorul apropiat este planificată extinderea clădirii de birouri din Bulevardul Poitiers.

Documente disponibile

Afișare mai multe Afișare mai puțineless