Sugestii
    Navigare directă la
      Știri
      27 iulie 2017

Continental Sibiu are un nou director general

• Oswald Kolb, se întoarce în calitate de director general la Sibiu, după trei ani petrecuți în aceeași poziție la unitatea de producție Continental Tianjin din China
      •  Dr. Sami Krimi, fostul manager, ocupă poziția de director general al fabricii Continental Ingolstadt în Germania.

Sibiu, 27 iulie 2017. Compania cu profil tehnologic Continental are un nou director general în locația automotive din Sibiu, locație cu 3.500 angajați. Oswald Kolb se întoarce în România după trei ani petrecuți în poziția de director general al fabricii Continental de la Tianjin, China. Predecesorul lui, Dr. Sami Krimi a preluat conducerea fabricii din Ingolstadt, Germania.

„Sunt bucuros să revin la Sibiu. Compania a crescut mult în ultimii trei ani, a ajuns la 3.500 de angajați. Locația s-a dezvoltat foarte mult în această perioadă: au fost lansate noi linii de producție și a fost construită o nouă clădire a centrului de cercetare și dezvoltare, iar investițiile au fost pe măsură. Sunt nerăbdător să contribui la proiectele viitoare și la creșterea locatiei“, a spus Oswald Kolb.

Oswald Kolb și-a început cariera în Continental ca student și a ocupat de-a lungul anilor poziții diferite în aria de producție. După șase ani în care a condus locația din Sibiu 2008-2014, a preluat conducerea fabricii din Tianjin.

Continental și-a început activitatea în Sibiu în 2003, în strânsă colaborare cu universitatea locală „Lucian Blaga”. De la o echipă de 30 de angajați, compania din Sibiu a creat mai mult de 3.500 de locuri de muncă. Planurile de viitor ale companiei includ extinderea spațiului de producție și a centrului de inginerie, precum și angajarea a aproximativ 1.000 de noi persoane în următorii ani.

Documente disponibile

Afișare mai multe Afișare mai puțineless