Sugestii
      Știri
      27 septembrie 2017

Un nou produs Continental ce reduce emisiile, fabricat în Brașov

• Continental a început producția unităților de transfer fluide AdBlue la Brașov
      • Compania se află în Brașov de șase ani și are peste 1.800 de angajați

Brașov, 27 septembrie 2017. Continental a început la Brașov producția unităților de transfer fluide AdBlue, în cadrul noului proiect Selective Catalytic Reduction (SCR). Acesta oferă o soluție eficientă pentru reducerea emisiilor de oxizi de nitrogen, NOx. Motoarele diesel, comparativ cu motoarele pe benzină, prin prisma specificului arderii amestecului aer-combustibil, produc emisii mai mari de oxizi de azot și de particule. Acestea sunt emisii poluante cu efect nociv asupra mediului înconjurător și a omului.

Continental Brașov va deveni principala locație de producție pentru modulul SCR la nivel mondial cu o capacitatea de producție anuală planificată de 4 milioane de unități. „Creșterea rapidă a capacității de producție este o provocare și, în același timp, o mare oportunitate pentru echipa Continental Brașov de a-și dezvolta competențele și capacitățile”, a spus Dr. Joachim Zirbs, directorul locației.

„Soluțiile inovative ale noului produs SCR contribuie major la creșterea locației și a dezvoltării noastre ca și angajator progresist și atractiv. Suntem nerăbdători să continuăm proiectele de succes începute, cu ajutorul a 200 de noi colegi pe care îi așteptăm să ni se alăture până la sfârșitul anului", a declarat Ramona Porca, managerul resurse umane al locației.

Continental Brașov va fi prezentă în 27 și 28 septembrie la Târgul locurilor de muncă ce va avea loc la Casa Armatei.

Compania se află în Brașov de șase ani. În septembrie 2016 a fost inaugurat un nou centru de inginerie. Continental produce în Brașov unități de alimentare cu combustibil, unități de trasfer fluide AdBlue și o serie de componente necesare acestor unități, spre exemplu pompe, filtre etc.

Documente disponibile

Afișare mai multe Afișare mai puțineless