Sugestii
    Navigare directă la
      Știri
      24 noiembrie 2020

Continental Technical Show – evenimentul care dezvăluie lumea tehnologiei din Continental Iași

• Tehnologia care definește viitorul va fi punctul central al celei de-a VIII-a ediții a Continental Technical Show
      • Evenimentul va include conferințe pe teme care vizează ultimele trenduri tehnologice din industria automotive și o expoziție 3D cu tehnologiile dezvoltate în Iași
      • Acesta va avea loc online, pe 11 decembrie 2020, și se adresează studenților la profiluri tehnice și experților din domeniu.

Iași, 24 noiembrie 2020. Continental, companie tehnologică, îi invită pe toți cei pasionați de tehnologie să ia parte la evenimentul Continental Technical Show și să descopere ultimele trenduri din industria automotive, precum și produsele și tehnologiile dezvoltate de companie.

Evenimentul va avea loc online, în data de 11 decembrie 2020, iar organizatorii propun o experiență virtuală completă adresată studenților la facultățile cu profil tehnic, mediului academic și profesioniștilor din domeniu.

“Continental Technical Show a fost, încă de la momentul lansării programului, un context important prin care Continental Iași a reușit să-și facă tehnologiile cunoscute mai ales în rândul studenților de la facultățile cu profil tehnic din acest oraș. An de an, o echipă dedicată de experți pasionați din industria automotive s-a mobilizat pentru a face promova tehnologiile la care lucrează, provocările și oportunitățile profesionale din domeniu. Deși contextul actual este unul diferit, ne-am dorit să păstrăm tradiția evenimentului, ajuns la a VIII-a ediție. Pentru acest an am pregătit un nou concept, 100% virtual, care va permite vizitatorilor să interacționeze cu tehnologiile și cu experții noștri din comfortul casei lor”, a spus Ciprian Lăcătușu, coordonatorul evenimentului.

Ediția CTS 2020 va include:

Conferințe live, susținute de experții Continental din Iași, pe teme care abordează cele main oi  tehnologii și tendințele tehnologice din industrie: folosirea Inteligenței artificiale, conducerea autonomă, dezvoltarea vehiculelor electrice, precum și a funcțiilor de securitate a pasagerilor și a vehiculelor.

De asemenea, va avea loc și o expoziție virtuală 3D unde toți pasionații de tehnologie pot cunoaște mai de aproape lumea Continental și tehnologiile dezvoltate de echipa din Iași. Specialiști din cadrul companiei vor fi permanent conectați pentru a răspunde la întrebări și a oferi informații suplimentare.

Tot în cadrul evenimentului va avea loc și o sesiune de informare despre oportunitățile de carieră din locație.

Participarea este gratuită, dar necesită înscriere prealabilă. Mai multe detalii pot fi regăsite pe site-ul companiei: https://www.continental.com/ro-ro/continental-technical-show-iasi-2020-240240

Specialiștii Continental din Iași sunt implicați în elaborarea tehnologiilor de vârf din industria auto, ca de exemplu: unități de control a geamurilor și trapei, aplicații de navigație și multimedia. De asemenea, se lucrează și la primul sistem de frână vacuumless brake „one box design” din lume, care sporește eficiența procesului de frânare, propunând, în același timp, un design compact, apreciat de producătorii din industria de autovehicule. În parteneriat cu mediul universitar local și internațional, specialiștii din Iași lucrează în proiecte dedicate orașelor și mașinilor inteligente, capabile să crească eficiența, siguranța și confortul condusului.

Afișare mai multe Afișare mai puțineless