Sugestii
    Navigare directă la
      Știri

ContiTech Nădab are un nou director general

• Franziska Jung a devenit director general al ContiTech Nădab
      • Predecesorul ei, Christian Krafft, a preluat poziția de Product Industrialisation Manager în locația Rayong, Thailanda

Nădab, 15 ianuarie, 2018. ContiTech, unul dintre cei mai mari furnizori internaționali de produse din plastic şi cauciuc, anunță preluarea funcției de director al ContiTech Nădab de către Franziska Jung. Aceasta ocupă poziția de director general al locației, de la începutul acestui an. Predecesorul ei, Christian Krafft, a preluat poziția de Product Industrialisation Manager în locația Rayong, Thailanda.

ContiTech Nădab a crescut destul de mult în ultimii ani: au fost dezvoltate mai multe linii de producție și achiziționată o a doua clădire. De-a lungul anilor, compania a investit peste 10 milioane de euro în această locație și avem în prezent 860 de angajați. Prima mea impresie despre ContiTech Nadab îmi dă încredere cu privire la planurile de viitor. Am găsit aici oameni foarte motivați și deschiși și, una peste alta, o bază bună pentru schimbările și provocările noastre viitoare. Aștept cu nerăbdare un an interesant!, a spus Franziska Jung.

Aceasta a venit în România de la fabrica Hannoversch Münden, din Germania, unde a fost, din 2015 până în prezent, director de operațiuni.

Noul director general al fabricii a ocupat, de-a lungul anilor, poziții diferite în cadrul ContiTech MGW, în Germania.

ContiTech Nădab realizează furtunuri curbate, drepte și convolute pentru inducția aerului. Fabrica produce aproximativ 13 milioane de produse în fiecare an pentru mașini de pasageri, autovehicule hybrid și vehicule comerciale.

Documente disponibile

Afișare mai multe Afișare mai puțineless