Sugestii
    Navigare directă la
      Știri
      25 martie 2020

Coronavirus: Continental ia măsuri preventive pentru a veni în sprijinul angajaților săi

• Măsuri luate: soluții individuale pentru angajați, precum telemunca, reorganizarea activității în producție

Timișoara, 25 martie 2020. De la izbucnirea pandemiei cu coronavirusul, scopul nostru principal vizează sănătatea angajaților. Pentru protecția angajaților noștri și ca răspuns la ajustările de producție ale clienților, modificăm treptat producția în fabricile noastre din întreaga lume, în coordonare cu clienții și furnizorii, în unele cazuri oprind-o complet.

Cu măsurile luate deja dorim în special să ne protejăm angajații. Mai mult decât atât, Continental face tot ce îi stă în putință pentru a preveni răspândirea virusului. Continental România vine și în sprijinul comunității pentru a susține lupta față de răspândirea coronavirozei. Compania a donat peste 40.000 de euro pentru achiziționarea de echipamente necesare în spitale, precum două ventilatoare non-invazive și patru containere de triaj epidemiologic, în contextul creșterii numărului de persoane diagnosticate cu coronavirus.

Echipa de management se întâlnește zilnic pentru a analiza situația curentă și pentru a stabili măsurile care se impun. Sănătatea și siguranța angajaților reprezintă principala noastră prioritate și, prin urmare, am luat mai multe măsuri pentru locațiile în care ne desfășurăm activitatea. Majoritatea angajaților din centrele de dezvoltare și cercetare, acolo unde activitatea acestora o permite, are posibilitatea de a lucra de acasă pe o perioadă extinsă de timp, în timp ce activitatea operațională din centrele de producție poate suferi schimbări ale programului, inclusiv suspendarea temporară a activității.

Imediat ce circumstanțele o vor permite, angajații vor reveni la modul de lucru uzual. Toate deciziile sunt luate pentru siguranța și sănătatea tuturor.

Documente disponibile

Afișare mai multe Afișare mai puțineless