Sugestii
      Dr. Ariane Reinhart
      Știri
      01 martie 2017

Recunoaștere mondială: Continental oferă angajaților 150 de milioane de euro sub formă de participare la profit

• Directoarea departamentului de resurse umane dr. Reinhart: „Ceea ce contează este angajamentul zilnic deosebit al tuturor angajaților noștri din întreaga lume“
      • Participarea la profit pentru anul financiar 2016 se plătește în aprilie

Hanovra, 1 martie 2017. Continental, lider în domeniul tehnologic, onorează prestația angajaților săi din întreaga lume. Pentru anul financiar 2016, compania distribuie o sumă în valoare estimată de 150 de milioane de euro către angajaţii eligibili.

Ceea ce contează este angajamentul zilnic deosebit al tuturor angajaților noștri din întreaga lume. Prin participarea la profit apreciem activitatea lor dedicată şi contribuţia crescută la crearea cu succes şi durabilă a valorii companiei noastre. În acest sens, este deosebit de important pentru noi să ne arătăm solidaritatea, în sensul valorilor companiei noastre, dincolo de toate frontierele culturale şi în cadrul tuturor unităților organizaţionale”, a declarat dr. Ariane Reinhart, directorul de resurse umane de la Continental.

Programul de participare la profit este bazat pe crearea valorii companiei. Baza de calcul pentru sumele distribuite variază în funcţie de ţară. Se iau în considerare atât prevederile legale respectiv contractuale, cât și nivelul local al salariilor. Pe baza aceasta, în funcţie de ţară, suma pentru fiecare angajat se situează fie la un nivel mediu de aproximativ 1.050 de euro, fie de aproximativ 520 de euro.

Suma vărsată este sub nivelul anului anterior, deoarece contribuția la valoarea companiei a fost mai redusă decât în anul financiar 2016, din motive obiective, independente unele de altele.  În același timp a crescut și numărul celor eligibili.

Documente disponibile