Sugestii
      Știri
      08 iunie 2022

Seminarii adresate angajaților CONTITECH FLUID AUTOMOTIVE ROMÂNIA

CONTITECH FLUID AUTOMOTIVE ROMÂNIA SRL, cu sediul în Mun. Carei, Str. Mihai Viteazu, nr. 125, jud. Satu Mare va organiza și desfășura în luna iunie 2022 seminarii pentru 454 angajați din sectoarele economice cu potențial competitiv, privind căile de creștere a performantelor profesionale prin programe de formare dedicate dezvoltării competentelor digitale si modalități inovatoare de implementare, asigurând adaptabilitatea ocupaționala si progresul tehnologic.

Seminariile vor include, de asemenea, teme care vizează tranziția către o economie eficienta din punctul de vedere al utilizării resurselor prin programe de formare dedicate dezvoltării competentelor digitale si modalități inovatoare de implementare, aplicații si mecanisme ale tehnologiilor digitale/ tehnologiei informației si comunicațiilor ăn sectoarele economice cu potențial competitiv.

Seminariile sunt realizate în cadrul proiectul “Competențe digitale pentru angajații CONTITECH FLUID AUTOMOTIVE ROMÂNIA SRL”, cod SMIS 149789, finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 este implementat la nivel național de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către Organismul Intermediar Regional pentru Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane - Regiunea Nord-Vest, organism intermediar ce monitorizează implementarea acestui proiect.

Date de contact

ROKK BETTINA - Manager de proiect

Telefon: 0749832807, 0261806149; Fax 0261806140

Email: Bettina.Rokk@fluid.contitech.ro