Sugestii
    Navigare directă la
      Știri
      06 martie 2019

Bonus pentru toți angajații!

• Continental implică din nou toți angajații eligibili din întreaga lume la profitul obținut
      • Directoarea departamentului de resurse umane dr. Ariane Reinhart: „Toți angajații au contribuit la profit, deci toți au câștigat o primă“
      • Prima se bazează pe valoarea corporației creată în anul precedent
      • În jur de 150 de milioane de euro au fost distribuiți către aproximativ 220.000 de angajați eligibili
      • În funcție de țară, suma pentru fiecare angajat se ridică la aproximativ 750 de euro sau aproximativ 380 de euro
      • Plata se face la mijlocul lunii aprilie 2019

Hanovra, 6 martie 2019. Continental, companie tehnologică, onorează performanța angajaților săi și îi implică pe toți, la nivel global, la profitul obținut. Pentru anul fiscal 2018, se va distribui o sumă cu o valoare estimată la 150 de milioane de euro către aproximativ 220.000 de angajații eligibili. Angajații din Germania vor primi în jur de 750 de euro pentru anul fiscal 2018. „Toți angajații au contribuit la profit, deci toți au câștigat o primă. De mulți ani, nu numai angajații din Germania primesc participații la profitul corporației, ci și toți angajații din toate cele 61 de țări și piețe în care activăm. Astfel înțelegem noi solidaritatea, una dintre cele patru valori de bază ale noastre”, a declarat directoarea departamentului de resurse umane, Dr. Ariane Reinhart.

Programul de participație a angajaților este transparent și just

Și Hasan Allak, președintele consiliului reprezentanților angajaților onorează participația tuturor angajaților la profitul corporației, la nivel global: „Programul pentru participația angajaților Continental la profit nu este doar transparent, ci mai ales foarte just. În prezent, cota-parte a angajaților ar trebui să fie o practică uzuală și în cadrul altor corporații“.

Programul de participare la profit este bazat pe crearea întregii valori a corporației, în fiecare an fiscal. La calcularea bonusului s-au luat în considerare prevederile juridice, respectiv cele contractuale din țările respective, precum și performanța economică. Pe baza aceasta, s-a realizat o împărțire în două categorii, iar suma distribuită se ridică la aproximativ 750 de euro și aproximativ 380 de euro, pentru fiecare angajat. Condiția pentru plata primei este activitatea neîntreruptă pe durata anului 2018 în cadrul companiei, precum și existența unui contract de muncă valabil la data de 31 martie 2019. Pentru anul 2017, bonusul a fost în valoare de aproximativ 1.140 de euro pentru fiecare angajat din Germania. Suma achitată la nivel global în 2017, s-a ridicat la 170 milioane de euro.

Documente disponibile

Afișare mai multe Afișare mai puțineless