Suggestions
  Go directly to

   Posebnu pažnju posvećujemo brizi o zdravlju zaposlenih. Već godinama obezbeđujemo paket privatnog zdravstvenog osiguranja koji obuhvata širok spektar medicinskih usluga kao i sistematski pregled na godišnjem nivou. 

   Brinemo o profesionalnom razvoju i usavršavanju naših zaposlenih, organizovanjem internih i eksternih obuka, edukacija i treninga. U toku godine imaćeš priliku da kreiraš svoj razvojni plan sa svojim neposrednim rukovodiocem.

   Kod nas te očekuje bonus koji je povezan sa tvojim rezultatima rada. Slavićemo sa tobom značajne jubileje za godine rada provedene u Continental-u, bitne datume kao što su Međunarodni dan žena, Dana zahvalnosti i važne poslovne uspehe.

   Tokom godine organizujemo različite događaje za zaposlene na kojima obeležavamo godišnjice poslovanja, rast kompanije i druge važne datume kako bismo okupili zaposlene i zahvalili im se na trudu i doprinosu.

   Svako od nas ima svoj karijerni put. U Continental-u pratimo tvoje rezultate rada, kao i motivisanost da se profesionalno razvijaš, te imaš mogućnost da napreduješ unutar tima, da promeniš sektor, pa čak i lokaciju rada.

   Želimo da ti pružimo priliku da personalizuješ svoj paket benefita, kako bi bolje odgovarao tvojim potrebama. Korišćenjem našeg Programa fleksibilnih benefita, imaš priliku da napraviš paket benefita koji je u skladu sa tvojim životnim stilom.

   Svake godine, organizujemo različite tim bilding aktivnosti, na kojima podstičemo timski duh, zajedništvo i jačamo poverenja između zaposlenih. Na taj način gradimo jak tim koji ostvaruje rezultate.

   Kreirali smo radno okruženje u kojem imaš priliku da otvoreno razgovaraš sa koleginicama i kolegama, u timu i van njega. Otvorena komunikacija doprinosi tome da Continental bude još bolje radno okruženje.

    

    

   U okviru našeg Programa fleksibilnih benefita - Benefits4, imaš mogućnost da izabereš korišćenje FitPass Premium paketa, ili nekih drugih sportskih i rekreativnih aktivnosti.

    

    

    

   Poslujemo u 57 zemalja širom sveta. Samim tim radićeš u internacionalnom radnom okruženju i imati priliku da sarađuješ sa koleginicama i kolegama širom sveta.