Suggestions
  Go directly to

   Continental Subotica

   O nama

   Fabrika u Subotici, u oktobru 2012. godine, počinje sa proizvodnjom cevi i creva, koja omogućuju protok različitih tipova fluida i tečnosti u automobilima, kao i u komercijalnim i industrijskim vozilima. Od tada, pa sve do danas, fabrika u Subotici realizuje uspešnu saradnju sa najpoznatijim imenima iz sveta automobilske industrije, pa tako na mesečnom nivou isporučuje preko milion gotovih proizvoda. Trenutno fabrika u Subotici broji preko 1100 zaposlenih i nastavlja sa svojim kontinuiranim rastom.

   Proces regrutacije i selekcije

   Saznaj kako izgleda naš proces regrutacije i selekcije.

   Sa tobom u nastavku delimo informacije i savete.

   Oglas

   Naš proces regrutacije i selekcije započinje otvorenom pozicijom, nakon čega se kreira i postavlja oglas i započinje prikupljanje prijava kandidata.

   Zahvalnica

   Nakon što se prijaviš, obavestićemo te da smo dobili tvoju prijavu u vidu zahvalnice, a potom i o statusu te prijave u skladu sa trenutnom fazom procesa selekcije.

   Selekcija kandidata

   Prvi korak u selekciji je pregled svih pristiglih biografija. Nakon toga sledi intervju sa predstavnikom sektora za ljudske resurse i na samom kraju testiranje i finalni intervju koji podrazumeva i prisustvo budućeg neposrednog rukovodioca.

   Zakazivanje intervjua i testiranje

   Kada zakazujemo testiranje i intervjue, pre svega se trudimo da ti ponudimo više termina i da budemo fleksibilni. Nastojimo da pronađemo najbolje rešenje i omogućimo ti da prisustvuješ razgovoru za posao ili testiranju, bez ometanja dnevnih obaveza i velikog prilagođavanja tvog rasporeda.

   Odabir kandidata

   U proseku proces selekcije traje oko 6 nedelja. Na potencijalni produžetak trajanja procesa selekcije najčešće mogu da utiču broj prijavljenih kandidata, njihova raspoloživost, ili neke od nepredviđenih internih aktivnosti u kompaniji. U tom slučaju se trudimo da te uvek obavestimo o potencijalnom odlaganju ili produžetku procesa.

   Odgovor

   Uvek odgovaramo na sve prijave koje pristignu za neku poziciju za posao. Svi kandidati dobiju tačnu informaciju o konačnom ishodu procesa.

   Važno je da znaš

   Kontakt osoba U timu uvek imamo koleginicu ili kolegu koji je zadužen da vodi računa o tebi kao kandidatu i da ti pruži sve potrebne informacije.

   Upoznavanje sa radnim mestom Kandidate koji su u najužem izboru upoznajemo i sa njihovim budućim radnim okruženjem, posebno kada se radi o inženjerskim pozicijama, te tako organizujemo obilazak proizvodnog pogona.

   Informativnirazgovor Ukoliko te zanima neka otvorena pozicija, ali se dvoumiš da li da se prijaviš, imaš mogućnost razgovora upoznavanja sa nama kao poslodavcem. Informativni razgovori predstavljaju dogovoreni razgovor u okviru kojeg imaš priliku da postaviš Sektoru za ljudske resurse pitanja o kompaniji, budućem timu, poziciji, itd.

   Poklon Nakon realizovanog intervjua tokom procesa selekcije, a prilikom dolaska u kompaniju, uručujemo ti poklon, kako bismo te obradovali i kako bi imao/la uspomenu na kompaniju i na razgovor i testiranje za posao.

   Srećno i nadamo se da ćeš  baš ti postati naš novi član tima.

   Benefiti

   Program mentorstva

   Oduvek smo negovali kulturu mentorstva. Ukoliko si naš novi član tima, verujemo da će ti iskustvo kolega i koleginica koji rade u kompaniji duži vremenski period, biti od značaja u prvim mesecima rada. Zato je uloga instruktora/mentora da ti omogući da se brže upoznaš sa novim radnim okruženjem i da se osećaš sigurnije i samostalnije u novoj profesionalnoj ulozi.

   Obezbeđen parking

   U zavisnosti iz kog pravca ulaziš u kompaniju, očekuje te i parking mesto. Obezbedili smo ti i karticu koja potvrđuje da si naš zaposleni/zaposlena koji ima mogućnosti da koristi kompanijski parking prostor.

   Modaliteti rada

   Rad na lokaciji - Imaš mogućnost da provedeš 80% radnog vremena radeći sa lokacije, a 20% radeći od kuće. Zaposleni koje rade na lokaciji imaju mogućnost korišćenja svih oblika fleksibilnog radnog vremena.

   Fleksibilnoradnovreme - Znamo koliko ti znači da upravljaš svojim radnim vremenom, tako da imaš balans između privatnog i poslovnog života. Zato kod nas radni dan možeš započeti najranije od 7, a najkasnije od 9 časova. Važno nam je da si na radnom mestu od 9 do 15 časova, jer se tada realizuje najveći broj sastanaka. Fleksibilnost se ogleda i u kasnijem dolasku na posao ponedeljkom i ranijem odlasku sa posla petkom. Pored toga, razumemo da ponekad postoji potreba da stvari lične prirode treba da realizuješ u okviru radnog dana i zato ti pružamo mogućnost izostanka sa posla, ukoliko je ono kraće od četiri sata. Posebno smo ponosni na mogućnost kompresovane radne nedelje, što u stvari znači da radiš četiri dana duže umesto pet radnih dana (ovaj vid fleksibilnosti moguće je koristiti dva puta u toku meseca).

   Rad na daljinu - Određena radne pozicije imaju mogućnost 100% rada od kuće puno radno vreme. Tvoje prisustvo je neophodno ukoliko imaš važan sastanak ili timski projekat.

   Hibridni rad - Imaš mogućnot da provedeš 20-80% radnog vremena radeći puno radno vreme od kuće, a ostatak radeći na lokaciji.

   Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

   Svim zaposlenima omogućili smo paket dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja.

   Obezbeđena oprema za rad

   Kao poslodavac, obezbedićemo ti svu neophodnu opremu za rad, jer ona predstavlja osnovu uspešno realizovanih radnih zadataka. Vodimo računa i o ergonomiji radnog mesta. Zato kod nas možeš da radiš na ergonomskim stolicama, pilates lopti ili za podesivim radnim stolom.

   Zabavni sadržaj

   Kod nas te očekuju dve kompanijske proslave na koje su pozvani svi naši zaposleni. Jednu organizujemo u letnjim mesecima, a drugu u zimskim mesecima.

   Edukacija, profesionalni razvoj

   Za sve zaposlene pripremili smo program obuka i treninga kako bismo zajedno razvijali veštine koje su ti neophodne u poslovnom okruženju. U toku godine imaćeš priliku da kreiraš svoj razvojni plan sa svojim neposrednim rukovodiocem.

   Nagrade, bonusi, pokloni

   Kod nas te očekuje bonus koji je povezan sa tvojim rezultatima rada. Pored toga, slavićemo sa tobom značajne jubileje za godine rada provedene u Continental-u. Koleginice očekuju i pokloni za Međunarodni dan žena, dok sve zaposlene očekuju pokloni u okviru Dana zahvalnosti tokom kojeg slavimo rezultate rada i poslovne uspehe.

   Iskustvo zaposlenih

   Maja Kosanović | Računovođa

   Pročitaj više

   Galerija fotografija