Suggestions
  Go directly to

   Continental Fabrika u Novom Sadu

   O nama

   Kao jedan od vodećih svetskih lidera u automobilskoj industriji, svakodnevno razvijamo proizvode i rešenja koja ispunjavaju naše snove o mobilnosti. Naše inovacije pomažu da svet učinimo boljim i sigurnijim mestom i to je ono što nas pokreće.

   U poslovnoj jedinici User Experience zapošljavamo preko 15 000 ljudi na 21 u Evropi, Americi i Aziji. Lideri smo u osmišljavanju inovativnih rešenja za izvanredno korisničko iskustvo. Naša strategija je da budemo vodeća svetska kompanija za proizvodnju rešenja u automobilskoj industriji.

   U fabrici Continental u Novom Sadu proizvode se instrument table za vozila, kao i sistemi za prikazivanje informacija i multimedijalnog sadržaja na ekranima.

   Kako izgleda jedan prosečan proces regrutacije i selekcije

   Početak procesa

   Regrutacija i selekcija započinje otvorenom pozicijom (nova ili zamena), nakon čega se kreira i postavlja oglas i započinje prikupljanje prijava kandidata.

   Potvrda o prijemu biografije

   Nakon prijave svi kandidati dobijaju potvrdu o prijemu njihove biografije u vidu zahvalnice putem elektronske poruke.

   Selekcija kandidata

   Proces selekcije kandidata podrazumeva pregledanje svih pristiglih biografija i odabir kandidata čije kvalifikacije odgovaraju uslovima date pozicije, i čije vrednosti odgovaraju vrednostima kompanije i tima.

   Intervju

   Nakon selekcije kandidata slede intervjui sa predstavnikom sektora za ljudske resurse i budućim neposrednim rukovodiocem. Po potrebi postoji mogućnost procene i putem testova (znanja, ličnosti, sposobnosti)

   Odabir kandidata

   Nakon intervjuisanja kandidata neposredni rukovodilac i predstavnik ljudskih resursa donose odluku o kandidatu koji bi se najbolje uklopio kako u samo radno mesto, tako i u našu organizacionu kulturu.

   Završetak procesa

   U proseku proces selekcije traje 4 do 6 nedelja. Na potencijalni produžetak trajanja procesa selekcije najčešće mogu da utiču broj prijavljenih kandidata, njihova raspoloživost, ili neke od nepredviđenih internih aktivnosti u kompaniji. U tom slučaju se trudimo da kandidate uvek obavestimo o potencijalnom odlaganju ili produžetku procesa.

   Odgovor

   Nakon donete odluke, obaveštavamo sve prijavljene kandidate o ishodu procesa selekcije, a izabranom kandidatu saljemo ponudu za zaposlenje.

   Beneficije

   Edukacija i profesionalni razvoj

   Za sve zaposlene pripremili smo program obuka i treninga kako bismo zajedno razvijali veštine koje su neophodne u poslovnom okruženju. U toku godine zaposleni kreiraju lični razvojni plan, u saradnji sa neposrednim rukovodiocem.

   Privatno zdravstveno osiguranje

   Kao Poslodavac želimo da brinemo o svojim zaposlenima i njihovim najmilijima. Iz tog razloga svi zaposleni imaju pravo na privatno zdravstvenu osiguranje za sebe i povoljnije uslove za uključivanje članova svoje porodice.

   Obezbeđena ergonomska oprema za rad

   Vodimo računa i o ergonomiji radnog mesta, zato kod nas može da radi seceći na ergonomskim stolicama, pilates lopti ili za podesivim radnim stolom, ukoliko radno mesto do omogućuje. Zaštitna oprema naših kolega je takođe izrađena poštujući principe ergonomije.

   Fleksibilno radno vreme

   Znamo koliko je važno upravljati svojim radnim vremenom i tako doprineti postizanju balansa između privatnog i poslovnog života. Zato kod nas, radni dan se može započeti najranije od 7.30, a najkasnije od 9.30 časova. Ovu beneficiju mogu da koriste svi zaposleni čiji posao nije direktno vezan za proizvodne procese i rad u imagacinu.

   Rad od kuće

   Usled nastale situacije sa pandemijom korona virusa, pojedine kolege i koleginice zamenile su privremeno rad u kancelariji sa radom od kuće. Kao poslodavac prilagodili smo uslove novonastaloj situaciji te brinemo da sve kolege i koleginice imaju svu neophodnu opremu za rad i da se osećaju bezbedno. Pored toga, naš način rada i pre novonastale situacije pružao je mogućnost rada od kuće određen broj radnih dana u toku meseca.

   Nagrade, bonusi, pokloni

   Slavimo sa zaposlenima sve značajnije jubileje, nama važne međunardne datume, nagrađujemo izvanredne rezultate i sva izuzetna postignuća.

   Kompanijski popusti

   Brinući o kućnom budžetu trudili smo se da zaposlenima obezbedimo popuste za različite proizvode i usluge.

   Sport i rekreacija

   Svi zaposleni imaju pravo na obezbeđen Fitpass premium paket u okviru kojeg mogu da učestvuju u rekreativnim aktivnostima.

   Organizovan prevoz

   Imajući u vidu da se fabrika nalazi u neposrednoj blizini Novog Sada, ali i dalje van opsega linija gradskog prevoza, obezbedili smo zaposlenima organizovan prevoz iz Novog Sada do fabrike.

   Obezbeđen parking – U slučaju da se na posao dolazi sopstvenim prevozom (motornim ili biciklom), obezbeđen je parking prostor.

   Program preporuke - Kako najviše verujemo svojim zaposlenima rado prihvatamo relevantne preporuke potencijalnih kandidata. U znak zahvalnosti, zaposleni mogu biti finansijski nagrađeni.

   Iskustvo zaposlenih

   Milica Nikolić | Lider projekta za plasiranje novih proizvoda

   Pročitaj više

   Contact

   Kontaktiraj nas Novi Sad Plant

   U nastavku teksta se nalaze kontakt podaci koleginica koje su zadužene za regrutaciju i selekciju u fabrici.

   Svoju radnu biografiju uvek možete poslati putem mejla

   Radosna Milićević

   Specijalista ljudskih resursa

   Katarina Miodragović

   Specijalista ljudskih resursa

   Ivana Diklić

   HR biznis partner

   Galerija fotografija