Suggestions
  Go directly to

   Continental R&D centar u Novom Sadu

   O nama

   Continental je 2017. godine u Novom Sadu otvorio Istraživačko razvojni centar u kome preko 750 inženjera radi na razvoju najinovativnijih tehnologija za automobilsku industriju. Sa atraktivnim projektima iz oblasti elektronskih uređaja za kabinu vozila i sistemima i senzorima za autonomnu vožnju, kompanija je za manje od četiri godine rada izrasla u jednog od najvećih poslodavaca u inženjerskom sektoru automobilskoj industriji u zemlji. Kompanija razvija širok spektar proizvoda kao što su instrument table, radari, kamere, kontrolne jedinice za daljinsko praćenje pozicije i parametara vozila, pristupni sistemi zasnovani na pristupu vozilu pomoću pametnih telefona ili daljinskog otključavanja, upravljački sklop za kontrolu električnih sistema u vozilu, infrastruktura web baziranog servisa, mobilne aplikacije i glavni inovativni projekat za visoko autonomnu vožnju za putničke automobile i komercijalna vozila.

   Kako izgleda naš proces selekcije?

   Kako izgleda jedan prosečan proces regrutacije i selekcije:

   Početak procesa

   Prva faza selekcije otpočinje slanjem tvoje prijave. Naš HR tim i inženjeri će pažljivo pogledati tvoju biografiju.

   Predselekcija

   Nakon pažljive provere tvoje biografije, dobićeš poziv od strane našeg HR tima i priliku da se dogovorimo za sledeću fazu u selekciji koja može biti online ili uživo u našim R&D kancelarijama.

   Intervju

   Slede tehnički (u trajanju od 1 sat) i HR (u trajanju od 30 minuta) intervjui. Naši stručnjaci će se postarati da ovo iskustvo bude što prijatnije. Teme intervjua jesu informacije u vezi kompanije Continental, tvoje biografije, pitanja baziranih na kompetencijama i različitih tehničkih pitanja koja zavise od pozicije za koju se prijavljuješ.

   Odabir kandidata

   Nakon intervjuisanja kandidata neposredni rukovodilac i predstavnik ljudskih resursa donose odluku o kandidatu koji bi se najbolje uklopio kako u samo radno mesto, tako i u našu organizacionu kulturu.

   Ishod selekcije

   Bez obzira na ishod selekcije, svi naši kandidati dobijaju povratnu informaciju. Ukoliko je pozitivna, dogovaramo sa tobom datum upoznavanja; a ukoliko je negativna, čekamo tvoju prijavu ponovo. Vrlo rado ćemo sačuvati tvoju biografiju i osećati se slobodno da te pozovemo ukoliko smatramo da si dobar fit za neku drugu poziciju.

   Beneficije

   Lokacija

   Nalazimo se u centru Novog Sada u Pupinovoj Palati, Narodnih heroja 3.

   Parking i biciklana

   Svakom zaposlenom je obezbeđena kartica za parking. Ukoliko dolaziš na posao biciklom imamo i biciklanu u kojoj možeš odložiti svoj bicikl.

   Fleksibilno radno vreme

   Jedna od pogodnosti je sloboda da odredite kada ćete raditi. Naše osnovno vreme je od 9:30 do 15:30, a ostatak radnog vremena možete organizovati po sopstvenom nahođenju.

   Hibridni način rada kuce

   U roku od mesec dana dobijate četvorodnevni mobilni rad. Te dane možete koristiti po sopstvenom nahođenju. Usled novonastale situacije zaposleni mogu odabrati da rade iz kancelarije ili od kuce bez ograničenja broja dana. Za vreme rada van kancelarija isplaćuje se dnevna naknada za rad.

   FitPass

   Imate pravo da besplatno dobijete članstvo u FitPass-u ako to odlučite. Takođe možete dobiti dodatnu karticu za člana porodice ili prijatelja, koji ne radi u našoj kompaniji, sa popustom.

   Naknada za preporuke

   Uvek smo u potrazi za kvalitetnim kandidatima koji bi doprineli razvoju našeg tima i kompanije u celini. Ako poznajete nekoga ko je po vašem mišljenju pogodan kandidat, možete ga uputiti u HR i potencijalno steći pravo na naknadu za svoj trud i predstavljanje kompanije u dobrom svetlu.

   Godišnji odmor

   Imate pravo na 24 radna dana godišnjeg odmora po godini. Od 2022 godine povećavao se broj dana godišnjeg odmora po osnovu ukupnog radnog staža u kompaniji i to: od 3 do 5 godina staža u našoj kompaniji dodaje se 1 dodatni dan, od 5 do 10 godina – 1 dodatni dan i preko 10 godina – 1 dodatni dan.

   Privatno zdravstveno osiguranje

   Naši zaposleni takođe imaju obezbeđeno i dodatno privatno zdravstveno osiguranje. Na ovaj način je proširen spektar zdravstvene zaštite svakog zaposlenog.

   Tim bilding aktivnosti

   Čekaju vas prilike da se odmorite i uživate na našim terasama i organizovanim aktivnostima.

   Mentorstvo

   Ukoliko si naš novi član tima, naše iskusne kolege i koleginica koji će osigurati da se upoznaš sa svojim novim radnim mestom. Imamo prostora za sva tvoja pitanja.

   Podesivi stolovi i stolice

   Naše kancelarije su opremljene potpuno podesivim stolovima i stolicama. Na taj način svi naši zaposlenici, bez obzira na visinu, mogu uživati u istoj udobnosti dok rade sedeći ili stojeći.

   Popusti za Continental zaposlene

   Svi zaposleni Continentala mogu ostvariti popuste u raznim restoranima, prodavnicama, ordinacijama sa kojima kompanija ima zakljucen ugovor.

   Iskustvo zaposlenih

   Miloš Pranjkić, Lider grupe za razvoj softvera

   Pročitaj više

   Galerija fotografija